Over ons

Met een klein, enthousiast team zorgen we voor een stroom succesvolle producten.

Geschiedenis

Brandes en Meurs industrial design is in 1988 gestart als maatschap van Michiel Brandes en Michiel Meurs. In 1996 vertrok Michiel Brandes om zijn carrière in de muziek voort te zetten. Michiel Meurs bouwde het bedrijf uit tot een goed geoutilleerde studio met een hecht team ontwerpers en engineers. Inmiddels bestaat het team uit 5 personen. Af en toe wordt het aangevuld door stagiaires of afstudeerders.

FromAtoB

Naast het ontwikkelen van producten en diensten voor consumenten hebben we veel ervaring met het ontwerpen en engineeren van producten in de openbare ruimte. Met onze zuster FromAtoB Public Design richten we ons uitsluitend op dit gebied.

De studio

Dankzij onze jarenlange ervaring met product design zijn je vragen en projecten bij ons in goede handen. We hebben al heel veel ideeën en wensen tot succesvolle producten gebracht.
In onze studio in Bunnik hebben we alle ontwerptools in huis, inclusief een modelwerkplaats waar we modellen en prototypen kunnen maken.

Onze studio is duurzaam ingericht, met PV-cellen op het dak, energiezuinige verlichting en een warmtepomp voor verwarming en verkoeling.

Wij verzorgen 2D en 3D ontwerp van schets tot aan volledige engineering.

Neem contact met ons op voor je ontwerpvraag of voor het maken van een afspraak.