Powertools

Skil

Van 1988 tot 2005 hebben we elektrische handgereedschappen ontworpen voor Skil. Met onze ontwerpen hebben we het merk Skil op de kaart gezet. Veel van de ruim honderd door ons ontworpen Skil producten hebben een iF of GIO award gekregen, en zijn jarenlang in productie gebleven en in grote aantallen verkocht.

Ferm

Tussen 2005 en 2008 ontwikkelden we een complete nieuwe productlijn voor Ferm. Op basis van de kernwaarden van het merk Ferm werd gekozen voor een richting met krachtige vormdetails, de Ferm POWER range. In deze lijn hebben we dertig producten ontworpen. Onder de naam Ferm PREMIUM POWER is een lijn oplaadbaar Lithium-iOn gereedschap ontwikkeld met een uitwisselbare accu.

Veel Ferm POWER en PREMIUM POWER producten hebben een iF of GIO award gekregen.

Mastercraft

Voor de Noord-Amerikaanse markt is in samenwerking met Ferm een lijn Mastercraft gereedschappen ontwikkeld, gebaseerd op het ontwerp van de Ferm POWER lijn maar met speciale details en kleuren.

Dexter

Voor de Franse bouwmarktketen Leroy Merlin hebben we in samenwerking met Ferm een serie gereedschap met de merknaam Dexter ontworpen.

Mtool

Het Duitse DIY World vroeg ons een conceptstudie te doen naar nieuwe gereedschapslijnen. Deze concepten zijn gebruikt om nieuwe producten te ontwerpen.

Euroboor

Voor Euroboor, producent van professioneel gereedschap, ontwikkelden we een nieuwe merk-identiteit en een herkenbare lijn kernboormachines. Deze nieuwe lijn kreeg een GIO award.