Profiel

Mogelijkheden

Brandes en Meurs maakt strategische studies en verkenningen, conceptontwerp, definitief ontwerp en technische uitwerking. We hebben een eigen modelwerkplaats met een scala aan gereedschappen waaronder een CNC freesbank. 3D printen wordt door ons uitbesteed binnen ons netwerk van vertrouwde leveranciers. We kunnen niet alleen opvallende en innovatieve ontwerpen maken, we ontwikkelen ook vormgevingsstijlen voor merken en voor generaties producten. Voor verschillende opdrachtgevers en branches hebben we Design Guidelines of handboeken gemaakt op basis van onze ontwerpen.

Wij werken o.a. met de grafische software van Adobe Creative Cloud en met de 3D CAD programma’s SolidWorks en Creo (Pro-Engineer).

 

Expertise: Consument

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige consumentenproducten, zoals b.v. de gereedschappen van Skil en Ferm. Producten die in hoge oplages gemaakt en verkocht worden, meestal in massaproductie. Inmiddels hebben we ook ervaring met app-ontwerp.

Expertise: Professioneel

Een goede werkplek, professioneel gereedschap, winkel- of kantoorinrichting: aan professionele producten worden hoge eisen gesteld. Dat maakt ze voor ons als ontwerper interessant.

Expertise: Public

Het ontwerpen voor openbaar vervoer en openbare ruimte stelt heel specifieke eisen. Met onze zuster FromAtoB Public Design richten we ons uitsluitend op dit gebied, met veel succes.

Bezoekadres:

Doordraai 2 - 4

3981 PE Bunnik

 

 

Postadres:

Postbus 83

3980 CB Bunnik

 

Telefoon: 030 2310206

E-mail: info@brandesenmeurs.nl